Wie zijn wij

Wij zijn pragmatisch en energiek.

Wij gaan er vanuit dat de mens in de basis op zoek is naar voortgang en harmonie.

Wij worden enthousiast van mensen die de uitdaging aangaan om er samen uit te komen.

Wij hebben ons werk goed gedaan als de energie weer gaat stromen, als je voelt dat mensen zich verbinden met elkaar en als er weer creativiteit vrijkomt.  

WIJ zijn Tessel Hofstede en Miriam Zijp. Onze kracht zit in onze samenwerking.

Tessel ziet de grote en kleine lijnen, daar waar anderen misschien slechts chaos ervaren. Het aanbrengen van structuur bereikt ze door op zoek te gaan naar doelstellingen, opdrachten, acties en eigenaren. Ze houdt van plannen, begroten, inventariseren, indelen, categoriseren, notuleren en schrijven. Ze heeft ruimschoots haar strepen verdiend in het coördineren van duurzame projecten en het organiseren van evenementen bij diverse organisaties. 

Tessel 02

Miriam is analytisch sterk en communicatief vaardig. Ze is als ‘sociaal’ jurist opgeleid om in het spanningsveld tussen wetgeving, organisatie en particuliere belangen te bewegen. Ze kan een situatie snel doorzien en is in staat om de boodschap die nodig is om een doel te bereiken helder en duidelijk over te brengen. Als mediator is ze op zoek naar de behoeftes achter de belangen. Ze heeft voldoende ervaring met het jongleren met belangen, verwachtingen en teleurstellingen om snel in te kunnen zien hoe ze mensen het beste kan helpen om met elkaar tot een oplossing te komen. 

Miriam 03